Search
Close this search box.
۵ دقیقه

0 / 5. 0

درمان اختلالات جنسی

درمان اختلالات جنسی در مردان

آنچه می خوانید...

درمان اختلالات جنسی در مردان به چه عواملی بستگی دارد؟ اختلالات جنسی در مردان چیست؟ انواع اختلالات جنسی در مردان شامل چه مواردی می شود؟ روش‌های درمان اختلالات جنسی در مردان چیست و چگونه است؟

اختلالات جنسی در مردان چیست؟

اختلالات جنسی در مردان که به معنای وجود هر گونه مشکل در طول چرخه جنسی است، انواع مختلفی داشته و سبب می شود فرد و یا شریک جنسی او دیگر همانند قبل، رضایت کافی از برقراری رابطه جنسی نداشته باشد. اختلالات جنسی در مردان، امروزه به یک مشکل شایع در میان مردان تبدیل شده است و ممکن است در هر یک از مراحل برقراری رابطه شامل: میل جنسی، تحریک و یا برانگیختگی جنسی، ارگاسم و یا فرونشینی، فرد را با مشکل مواجه کند.

درمان اختلالات جنسی در مردان

انواع اختلالات جنسی در مردان

اختلالات جنسی در مردان، انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم:

کاهش میل جنسی

یکی از شایع ترین اختلالات جنسی در مردان، بی میلی و یا کاهش میل جنسی است که سبب می شود فرد، انگیزه کافی برای برقراری رابطه جنسی نداشته باشد. کاهش میل جنسی که خود شامل دو نوع اولیه و ثانویه است، دلایل و عوامل مختلفی دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف الکل
  • اختلال در خواب
  • اعتیاد به مواد مخدر
  • بی تحرکی و نداشتن فعالیت
  • کاهش هورمون جنسی مردانه تستوسترون
  • وجود اختلاف و تنش در روابط عاطفی با شریک جنسی
  • مصرف برخی داروها شامل داروهای ضد افسردگی و یا داروهای ضد فشار خون
  • آسیب ها و بیماری های جسمی مزمن مانند دیابت های بدخیم، ام اس، تصلب شرائین، درگیری عروق و …
  • علل روانی شامل افسردگی، بیماری های روحی روانی، استرس و اضطراب، اتفاقات غم انگیز و ناخوشایند، تجربیات تلخ در روابط جنسی قبلی، و یا هرگونه مشغولیت فکری و تشویش ذهنی

انزال پس گرد

یکی از انواع اختلالات جنسی، انزال پس گرد است که سبب می شود هنگام ارگاسم، مایع منی به جای خارج شدن از آلت تناسلی، به طرف عقب حرکت کرده و وارد مثانه شود. این نوع از اختلال جنسی مردانه، عموما به دلیل مصرف برخی داروها و از جمله عوارض جانبی آن ها بوده و در طول این اختلال، مایع منی هنگام دفع ادرار، از بدن خارج خواهد شد.

پریاپیسم (priapism)

این نوع از اختلال جنسی مردانه، به نعوظ طولانی مدت آلت تناسلی گفته می شود که اغلب دردناک بوده و به زمانی مربوط می شود که خون جمع شده در آلت تناسلی پس از نعوظ، نمی تواند از اندام تناسلی فرد خارج شود. بیماری پریاپیسم نیز ممکن است در اثر مصرف برخی داروها، مصرف مواد مخدر، تومورهای سرطانی و … رخ دهد.

اختلال نعوظ

اختلال نعوظ که به آن، ناتوانی جنسی نیز گفته می شود، به معنای آن است که فرد نمی تواند نعوظ پیدا کرده و یا نمی تواند آن را در حین نزدیکی و برقراری رابطه جنسی، به مدت کافی حفظ کند.

انزال زودرس

انزال زودرس و یا زود انزالی، حالتی است که در آن، فرد نمی تواند ارگاسم و انزال خود را به تاخیر انداخته و در مراحل ابتدایی تماس جنسی، به انزال رسیده و مایعه منی از بدن او خارج می شود.

اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی

اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی اختلالی است که در آن، فرد حتی چس از تحریک جنسی کافی، نمی تواند به ارگاسم که همان اوج لذت جنسی است، برسد.

روش های درمان اختلالات جنسی در مردان

درمان اختلالات جنسی در مردان، بسته به نوع اختلال متفاوت بوده و برای درمان قطعی باید با بهترین متخصص اورولوژی مشورت کنید. در اینجا نیز، به چند گزینه برای درمان اختلالات جنسی در مردان پرداخته ایم تا بتوانید، روابط جنسی خود را بهبود ببخشید. این گزینه ها عبارتند از:

  • اصلاح سبک زندگی

کاهش وزن، اصلاح رژیم غذایی، قطع مصرف الکل، سیگار و دخانیات، کاهش مصرف چربی ها و همچنین، تحرک، ورزش منظم و افزایش فعالیت بدنی، یکی از راه های درمان اختلالات جنسی در مردان است که می تواند از پیشرفت این نوع از اختلالات نیز، جلوگیری کند.

  • بررسی و اصلاح داروهای مصرفی

برخی از داروها، موجب ناتوانی جنسی و بروز اختلال جنسی در فرد می شوند که برای بررسی این مورد، و قطع کردن و یا کاهش مصرف داروها باید حتما به پزشک مراجعه کرده و از او کمک بخواهید.

  • روان درمانی

همان گونه که گفته شد، یکی از عوامل مهم در بروز اختلالات جنسی در مردان، علل روانشناختی و بیماری های روحی روانی است که در این مورد، باید حتما به یک تراپیست متخصص مراجعه کرده و تمام مسائل ذهنی، دغدغه ها و حتی تجربیات جنسی قبلی خود را با او در میان بگذارید.

  • تزریق دارو به آلت تناسلی

تزریق دارو به آلت تناسلی که باید حتما توسط پزشک تجویز شود، یکی از اقدامات موثر برای درمان اختلالات جنسی بوده که غالبا برای افرادی با ناتوانی و اختلال جنسی شدید، انجام می شود. دوز مصرفی تزریق دارو به آلت تناسلی و نحوه تزریق آن، باید توسط پزشک مشخص و به بیمار آموزش داده شود تا قبل از هر بار نزدیکی و مقاربت، توسط بیمار به داخل آلت تناسلی تزریق شود.

دکتر حامد رجایی

جراحی اورولوژی (جراحی کلیه و مجاری ادراری)
فوق تخصص و فلوشیپ سنگ های ادراری و اندریورولوژی (جراحی درون بین) لاپاراسکوپی پیشرفته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *